krokodil profil kaffekopp

Designa din egen kopp

Du hör mycket om hur viktigt det är med profilprodukter för olika företag. De använder dem för att sprida sitt varumärke. Har du någonsin tänkt på att även du som individ kan designa din egen kopp? Visst kostar det lite mer än att köpa en opersonlig, massproducerad kopp i detaljhandeln, men på det viset får du en alldeles egen och unik kopp.

Det kan vara allt från en kaffekopp till en mugg som kan användas till massor av olika drycker. Det spelar ingen roll vad du dricker när du har en egen kopp som förstärker din personliga profil. En egen kopp är ett bra alternativ för personalrummet på din arbetsplats, då får du ha den i fred.

Skapa din personliga kopp hos Krokodilprofil.se

Det bästa och enklaste valet när du ska skapa din egen kopp med bild, tryck och fräsch design är att välja krokodilprofil.se. Här får du stora valmöjligheter att designa och skapa med fria händer. Du väljer vilken färg och form det ska vara på din kopp. Sedan kan du välja bland förslag på bilder och tryck på sidan, eller komma med egna förslag.

I slutänden sitter du sedan där och har en egen unik kopp som ingen annan i vårt avlånga land kan köpa.